Asociatia Haemofilia

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!
Servicii specializate de traducere


      Putem facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastra straini, oferindu-va servicii de traducere specializate si interpretariat pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau diverse evenimente.

Traducem din toate limbile europene si alte limbi rare, implicit retroversiune.

• TRADUCERI ACTE - acte de stare civila, de studii, certificate, caziere, documente notariale, permise de conducere, sentinte judecatoresti, invitatii pentru calatorii ├«n strainatate, emigrare, turism, contracte de munca, declaratii de valoare etc.

• TRADUCERI COMERCIALE - contracte, documente de import si export, comenzi, facturi, rapoarte, declaratii, corespondenta de afaceri, cataloage, oferte, bilanturi contabile etc.

• TRADUCERI TEHNICE - specificatii tehnice, prospecte, manuale pentru echipamente, ├«ntretinere utilaje, software, telecomunicatii, carti de identitate si certificate de ├«nmatriculare pentru autoturisme etc.

• TRADUCERI STIINTIFICE - teze de doctorat, manuale, fragmente din carti, documente de cercetare etc.Colationari


      Colationarile reprezinta servicii de corectura si revizuire a unor traduceri facute de alti traducatori. Tariful care se percepe pentru acest serviciu este de regula de 50% din valoarea tarifului normal al unei traduceri.


Servicii / paginare DTP profesional


      Procesul nostru de traducere include asezarea textului in pagina intr-un format cat mai asemanator cu originalul. Procesarea este inclusa in pretul traducerii.

      Documentele tehnice, cu formatare complexa, cu imagini cu texte explicative sau cu tabele si grafice specifice, pot fi procesate in cadrul departamentului nostru specializat, astfel incat traducerea finala va arata identic cu materialul original. De asemenea se va pastra si formatul in care a fost transmis documentul original.


Legalizari notariale


      Legalizarea notariala se poate face doar pentru traducerile efectuate de catre traductorii nostri autorizati de Ministerul de Justitie din Romania, in numarul de exemplare specificat de client. La cerere acest serviciu poate fi prestat de catre firma noastra, iar onorariul notarului public se va plati separat.

     Taxa pentru legalizare notariala a unei traduceri autorizate este de 18 lei pentru fiecare document.

      Facilitam gratuit legalizarea notariala a documentelor si transmiterea in toata tara, prin curier.


Ghid stilistic


• de traducere in limba romana pentru uzul traducatorilor acquis-ului comunitar, editia a IV-a revazuta si adaugita.

Descarcati documentul PDF 

Copyright © 2010 - . AHR Translations Online  GDPR