Asociatia Haemofilia

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!
Servicii de interpretariat


     AHR TRANSLATIONS va poate facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastra straini, oferindu-va servicii de interpretariat pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau diverse evenimente sociale.

Oferim servicii de interpretare simultana si consecutiva in mai multe limbi straine, in locatiile cerute de dumneavoastra. Interpretii nostri au cea mai buna pregatire profesionala si sunt specializati in diverse domenii.

Daca ne trimiteti detalii despre evenimentul dumneavoastra (data, locatie, pereche de limbi, numar de interpreti, subiect), va vom putea trimite o oferta detaliata.


Interpretariat tehnic sau de tratative comerciale

Se desfasoara la sediul clientului sau in alte locatii si necesita cunostinte de specialitate de natura tehnica sau comerciala dar si abilitati deosebite in a juca rolul unui intermediar lingvistic.

Servicii de stewart, hostess, insotitori pentru targuri, expozitii, excursii pe plan local si national.


Avantaje competitive intr-un pachet unic


Serviciile firmei noastre se bazeaza pe un flux de lucru controlat si organizat, personalizat pe specificul fiecarui proiect.

Suntem perfect constienti de exigente privind promptitudinea, calitatea traducerilor, respectarea termenelor de predare a comenzilor si de aceea ne indreptam permanent atentia catre o administrare cat mai eficienta a proiectelor de traduceri.

Va invitam sa probati toate acestea si sa va convingeti ca o colaborare cu centrul nostru de traduceri si interpretariat nu poate fi decat profitabila.Copyright © 2010 - . AHR Translations Online  GDPR